Genfortalt podcast er ikke bare en podcast.

I samarbejde med lokale partnere og eksperter, skaber vi medrivende lokalhistoriske fortællinger. Dine lyttere får ny viden, som de husker, fordi vores historier taler til hjertet og ikke kun hovedet. Vi bruger vores samlede erfaring med filmproduktion hos blandt andre Zentropa, forfattervirksomhed og journalistisk arbejde og taleskrivning på Slotsholmen. Og så bruger vi en uddannet skuespillers evner til skabe et plot og lydbilleder, der gør historien levende for lytteren.

Målet er medrivende “Netflix for ørerne”- lytteoplevelser, der giver lytteren lysten til at vide mere.

Podcasts vi selv vil lytte til

Vi fortæller historier baseret på sande beretninger om menneskeskæbner – kendte som ukendte – med et velkomponeret manuskript. Lytteren oplever en plotdrevet spænding stige scene for scene og et billedskabende lydunivers. Eksperter giver undervejs lytteren indblik i fakta bag historien. Hver episode afsluttes med anbefalinger til, hvor lytteren selv kan gå på jagt i historien og finde de spor, der stadig findes rundt omkring i dag.

Det giver samlet set de podcasts, vi selv ønsker at lytte til: Engagerende, nysgerrighedsvækkende og spændende fortællinger, som man husker, lærer af, kan spejle sig i og blive berørt af.

Serien kobler vi med fysiske events, podwalks og materialer, der gør den brugbar for både interesserede bysbørn, i undervisningen og som tænkepauser for den nysgerrige turist.

Vores partnere får fuld adgang til at bruge podcasten efterfølgende, eksempelvis i forbindelse med udstillinger og events, på sociale medier, i forbindelse med undervisningsmateriale eller andet, der bidrager til at eksponere partneren.

Derfor er Genfortalt Podcast ikke bare en podcast.

Kontakt os for en snak om mulighederne for et samarbejde.