Læs med her, hvis du er nysgerrig på, hvem Genfortalt Podcast egentlig er 🙂

Genfortalt Podcast består af uddannet skuespiller og filmproducent, Katrine Hartmann, indehaver af Dk Fiction, med spillefilm og Tv-dokumentar i bagagen, samt Rebekka Johanne Knudsen, cand.mag. i medievidenskab og statskundskab med erfaring fra bl.a Slotsholmen som taleskriver, i dag indehaver af Kile Kommunikation og forfatter.

Katrine har i mange år arbejdet med billedsprog gennem filmmediet. Og så har hun fuldstændig styr på produktionsflow, videoproduktion, billedbeskæring og redigeringsteknikker. Gennem sin karriere har Katrine arbejdet med både fiktionens og dokumentarens formsprog. Og så har hun stået på teaterscener i hele landet. Den stemmetræning, Katrine har fået, giver de bedste speaks i din målgruppes øregange.

Rebekka har holdt til i den politiske kommunikations, retorikkens og journalistikkens verden – både i og udenfor Danmarks grænser. Med en afstikker til projektledelse og fundraisingens. Alt sammen har det været med til at skærpe researchteknikken. Sammen med et veludviklet sprogøre og generel sans for ordsmederi, giver det de bedste manuskripter: Velresearchede fortællinger, der taler til øre og følelser frem for øjne og hoved.

Giv os et kald

Nu ved du, hvem vi er i Genfortalt Podcast. Så mangler vi bare at høre fra dig!

Vil vil altid meget kontaktes om nye ideer til historier eller hvis du leder efter en samarbejdspartner, der går lige så meget op i dine historier, som du selv gør!

Kontakt:
Rebekka: +45 30 50 51 13
knudsen@kilekom.org
Katrine: +45 26 21 25 28
k@dkfiction.com