I Kile Kommunikation beskæftiger vi os med public affairs og strategisk kommunikation. Det gør vi fra vores erfaringer fra tidligere ansættelser på Christiansborg, i ministerier, brancheorganisationer, fagforeninger og et universitet.

Uanset hvor, har det været med ét formål: At flytte noget.

Claus Perregaard:

Det der rykker mest, er når kunden bliver en samarbejdspartner, hvor man sammen gør sig erkendelser, der udvikler og driver personen, sagen eller organisationen videre. Det sker særligt i krydsfeltet mellem politisk coaching, profilopbygning og politikudvikling, hvor man opnår nye lag af forståelse for sin rolle, sine muligheder, sit bagland og sine dagsordener. Og på den baggrund går styrket videre

Med snart 20 års erfaringer i bagagen – som politisk chefrådgiver, pressechef, public affairs manager og konsulent – har Claus udviklet et skarpt blik for, hvornår og hvorfor noget lykkes. Og hvorfor noget går galt. Den erfaring, kombineret med menneskelig indsigt og empati, kan både sætte fingeren på de ømme punkter og styrke og udvikle kundens i forvejen stærke sider.


Rebekka Johanne Knudsen: 

De kunder, jeg samarbejder med, brænder for deres sag og for udviklingen af den. Men det strategiske perspektiv og sagen risikerer paradoksalt nok ofte at drukne i en travl hverdag, hvor det kan være svært at skabe rum til langsigtede, kreative eller “bare” analytiske tanker. Og at få mod til at udtrykke dem. Her kan en ekstern sparringspartner, der kan se organisationen udefra og også træde til på et operationelt niveau, være af stor værdi.

Rebekka bygger sin rådgivning og samarbejdet med kunder på mere end 15 års erfaring med projektledelse, politisk rådgivning, operationelt kommunikationsarbejde og strategisk taleskrivning. I sit samarbejde med kunder fra interesseorganisationer, fonde og ministerier bruger hun især redskaber som taleskrivning, analyse og stakeholderarbejde til at flytte publikum, holdninger, dagsordener – og når det er allerbedst: en bid af Verden. Hun har en særlig interesse for klima og miljø-spørgsmål. 


Hvem er der ellers?

Vi samarbejder med en række dygtige strateger, taleskrivere og grafikere. Dem trækker vi på, når vi skal levere noget ekstra, hurtigere og mere, end hvad vi selv kan nå. De ekstra hænder er din sikkerhed for, at opgaven altid kommer i mål. Også selvom den er akut.


Du kan kontakte os her:

Rebekka Johanne Knudsen:
email: knudsen @ kilekom.org
telefon +45 3050 5113.

Claus Perregaard:
email: perregaard @ kilekom.org
telefon: +45 5357 4458.