I Kile Kommunikation beskæftiger vi os med public affairs og strategisk kommunikation. Det gør vi fra vores erfaringer fra tidligere ansættelser på Christiansborg, i ministerier, brancheorganisationer, fagforeninger og et universitet.

Uanset hvor, har det været med ét formål: At hjælpe vores kunder med at kile sig ind i debatten og fortælle de historier, der betyder mest for dem.

Vi samarbejder med en række dygtige strateger, taleskrivere og grafikere. Dem trækker vi på, når vi skal levere noget ekstra, hurtigere og mere, end hvad vi selv kan nå. De ekstra hænder er din sikkerhed for, at opgaven altid kommer i mål. Også selvom den er akut.

Du kan kontakte os her:

Rebekka Johanne Knudsen:
email: knudsen @ kilekom.org
telefon +45 3050 5113.

Claus Perregaard:
email: perregaard @ kilekom.org
telefon: +45 5357 4458.

Fællesnævneren for alle vores kunder er, at de brænder for sager, som vi også tror på.

Eksempler

  • Analyser om bæredygtig energi og den grønne omstilling.
  • Pilotprojekt og etablering af det politisk beslutningsgrundlag for en grønlandsk kommune, som grundlag for en eventuel ansøgning om optagelse på UNESCOs Verdensarvsliste. Realiseret kan det betyde beskæftigelse i turismeindustrien i et ellers hårdt prøvet Østgrønland.
  • Strategisk sparring og operationelt kommunikationsarbejde for en brancheorganisation, som vil udvikle sin profil og tiltrække nye medlemmer ved at udvikle et koncept for branchedage.
  • Profilopbygning og medietræning af en ny fagforeningsformand for en faggruppe, der hver dag forsøger at hjælpe nogle af vores mest udsatte og pressede medborgere i vores samfund – men som ikke desto mindre ofte selv er udskældte i den offentlige debat. 
  • Løbende coaching, tæt politisk sparring og idéudvikling med en grønlandsk borgmester, herunder strategi- og politikudvikling, valgkampsforberedelse, kommunikation i såvel danske som grønlandske medier mv.
  • Redaktionsarbejde på inspirationsmateriale om naturvidenskab
  • Løbende politisk sparring med en grønlandsk partiformand og Inatsisartut-gruppen, herunder medietræning, politikudvikling, coaching, valgkampe, taler, artikler og debatindlæg mv.