Her finder du hjælp til at fortælle dine vigtigste historier.

Dem, du har brug for, når du skal overbevise andre. Og dem, der skaber stolthed, fascination – og samtidig er gedigent underholdende.

Velkommen hos os i Genfortalt Podcast og Kile Kommunikation!

Kile Kommunikation hjælper organisationer, virksomheder og politikere med at formidle deres vigtigste historier til omverden: De historier, der skal overbevise andre.

Vi kiler jer ind i debatten. Gennem kronikker, artikler, pressearbejde, SoMe og lyd. Eller gennem analyser og rapporter, der giver dig et fagligt fundament at stå på, når du skal fortælle din historie. Og så hjælper vi selvfølgelig, når dit budskab skal formes, og når du har brug for sparring til at trænge igennem i en verden fyldt med kommunikationsstøj.

Kontakt os

Genfortalt Podcast hjælper mennesker – og organisationer – med at genfortælle historien. De historier fra netop jeres lokalområde – eller fagområde – som er blevet overset eller glemt med tiden.

Alle lokalområder rummer historie, som er noget at være stolt af. Alle fag og jobs gemmer på mindst ét passioneret menneske, som gennem netop sin historie kan være med til at genskabe stoltheden over faget og vække nysgerrigheden hos dem, der hører om det.

Vi hjælper jer med at fortælle jeres vigtigste historier gennem medrivende og plotdrevne “Netflix for ørerne”-beretninger. Med udgangspunkt i sande menneskeskæbner fra den tidligste historier til i dag, hjælper vi jer med at skabe historier, der huskes, og som engagerer lytteren. Historierne fortæller vi med hjælp fra eksperter og et lydunivers, der drager lytteren helt ind i historien og skaber billeder. Og så kobler vi vores podcasts med fysiske events, der bringer historien endnu tættere på.

Kontakt os